lycko tankar

hallå :=)
sitter här på ålandsbåten halvft död.. mår så illa
hälsade nyss på en hund som va så sööt

mina tankar flyyger i väg långt bort till en dröm som jag har haft länge..att skaffa en hund är verkligen mina drömmars drömmar, har jag en hund så har jag allt som ja behöver
jag va ju uppe igår och kollade runt lite grann på nätet på olika hundar. först kollade jag på en dalmatinerkennel för att jag tänkte att de är ju bättre att gå in på en kennel o kolla efter hundar än att bara söka på bilder efter hundar.
dalmatinerna är ju jätte sööta men ja tror att jag inte skulle kunna vänja mig vid deras fläckar som kan vara i svart eller brun.

så jag sökte på dobbermman o sen på olika kennels och jag hittade verkligen sööta små valpar till stora vuxna
men jag har tänk o tänkt. och jag kom fram till att jag vill nog helst ha en dobbermann för dom är en jätte bra sälskapshund men oxå bra som vakthund o jakt hund även om jag inte kommer att hålla på och jaga o så men ändå så verkar den ganska perfekt..jag kmr nog att mest gå ut med den flera gånger per dag så den blir van i vårat område och naturen o så redan när den är valp för jag vill att den ska bli en hund som älskar att vara ute i skogen och naturen nästan hela tiden o så ska ja ta den och hålla på och bada o så jag kmr att lära den olika trix men mest att de ska kunna gå löst o så de är verkligen underbart när hunden kan gå löst. o så ska ja lära den att lyda mig o ingen annan. 
här är liite bilder som jag hittade på just min dröm hund



♥kramisssar nu kmr jag inte o blogga på ett långt tag ♥