Ångest

Ångesten som man har nu när det inte är långt kvar till att man ska jobba är en jobbig kännsla. 
Det är inte jobbet som jag har ångest över för jag har det så roligt på jobbet även om det finns någon enstaka bitchig person. Det finns en person av många som alltid får en att le oavsett vilket humör man är på.  en person som man kan prata med i evigheter och ha roligt med samtidigt som man gör sitt jobb.  På mitt företag började jag att jobba på lagret.  Jag sa..jag kommer klättra.  började med att ha ersättning får 20 lax i månaden.  Skulle få sluta får min bich till chef tyckte at man inte var tillräcklig..men vadå jag menade ju att det inte fanns pengar. Gick till It . pratade med alla chefer som fanns.  guess what ?  jag lyckades få en annställning på 6mån . höjde min lön med 3500. win ? oh yes 
Jag avlastar it en hel del 
Nu till det roliga.  ska gå en utbildning..30lax kostar den ...månaden innan jag ska sluta 
har väldigt svårt att tro att man skickar någon på utbildning och sen hejdå 
hoppas verkligen på att fortsätta. tycker att jag har gjort mig förtjänad av att fortsätta och det är nog många som kan backa mig upp . Har alltid koll på läget.  får ordning på saker.  ser till att saker blir gjorda och gör saker som ingen annan orkar. 
me and the guys haha 

 
Jag har mer ångest över hur det kommer bli när jag ska sova.  är väldigt rädd av mig. Men ingenting kommer nog hända även om jag oftast överreagerar men vi får se. 

ifall ni undrar på vad som lyssnar på just nu så kan ni lyssna här   

saknar den här tjejen 😍