Sommar 2023

Sommaren är inte över ännu även om det kanske känns så men vi har entrat aug och hitils har det varit mest regn, kanske för att jag kommit hem från åland och varit spoilad med fina dagar o sol utom kanske 2 dagar av 3 veckor 
 
Det synns nu när man har kommit hem. När man är där så tänker man att.. meh jag har inte alls blivit brun och när man kommer hem så ser man . men jag har faktisk finns blvit brun. 
Är så snyggt när man är brun och har fränkar i ansiktet 
Känns väldigt sommrigt haha 
 
 
 
Det här får bli sommarens låt. 
vem kan motstå denna skönhet <3 
 
Så hur ska man summera sommaren ? 
Det har varit annourlunda.  tog ett tag att vänja sig att det inte fanns en viss person med oss längre.  Men vi har njutit varenda dag av det vackra vädret.  I början så var vi där 3 av oss i en vecka innan folk började komma dit.  i slutet av första veckan så gick vi ut och åt på 2 restauranger  på 2 olika dagar för att det var 2 som fyller år efter varandra och det var mysigt .  båda hade fina utsikter men på helt olika orter.  
När vi kom hem sent på natten så hängde det en present på dörren. 
när vi kom hem så badade vi fast det var kolsvart ute o i havet.  mysigt och läskigt.  jag badade varenda dag för jag vet att om jag inte gör det så kommer jag bara ångra mig när jag kommer hem.  
har badat i exat varenda tänkbara väder som man kan tänka sig.  När det regnade det som mest så gjorde det riktigt ont men var ändå häftigt att lyssna på dropparna som slår mot vattnet. 
 
När nästa gäng kom så åkte vi till en annan restaurang och åt jättegod mat. var ett ställe som jag var väldigt skeptisk till då ja blviit sjuk där tidigare men vi avslutade med att sitta vid klipporna och kolla på den magiska solnedgången och utsikten. 
 
tidigare den dagen så rodde vi ut med båt till en ö och fiskade upp 2 gäddor.  var väldigt mysigt och himlen var så blå att man tror att man drömmer. 
 
vi fiskade väldigt mycket när dom var hos oss och vi lagade god mat. hade det roligt och badade bastu och pysslade med massor. 
känndes tomt när dom åkte med sen kom nästa gäng
 
vi rodde ute med båten, badade en massa och åt en massa god mat, vi satt inne och spelade spel på kvällarna och umgicks väldigt mycket.  spenderade mycket tid ute när solen sken.  mysigt. 
 
när det gänget drog så känndes det ännu mer tomt för nu var vi helt ensamma. ingen som kan säga vad vi ska göra. 
men det var skönt. vi låg mycket i solen och bara njöt av tystnaden och bade varje dag.  
 
Det här är mina bilder som summerar sommaren dvs juli månad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är det verkligen sommar utan en mojito ?  😎

Kommentera här: